Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu: Dumnezeu mă iubeşte. Radu Tudor: Dumnzeule mare, de ce tocmai pe el l-ai iertat de atâtea ori!

Traian Băsescu: Dumnezeu mă iubeşte. Radu Tudor: Dumnzeule mare, de ce tocmai pe el l-ai iertat de atâtea ori!

Traian Băsescu: Dumnezeu mă iubeşte. Radu Tudor: Dumnzeule mare, de ce tocmai pe el l-ai iertat de atâtea ori!
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Feb 2013   •   19:36

Jurnalistul Radu Tudor, realizator "Punctul de Întâlnire", a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, declaraţia preşedintelui Băsescu, de la Viena, cu privire la relaţia sa cu Dumnezeu.

"Mi se pare că a înţeles perfect norocul porcesc pe care l-a avut de fiecare dată. (...) Dumnezeu l-a iubit atât de mult pe acest păcătos încât ne face şi pe noi, aştia mai credincioşi, să ne întrebăm ce se întâmplă", a declarat Radu Tudor.

"(...) Nu ştiu cu ce am greşit noi, să suportăm această incredibilă epopee a lui Traian Băsescu în România. Cred că, la un moment dat, va fi întrebat de Dumnezeu: Eu pentru ce te-am iertat de atâtea ori?", a completat acesta.

Radu Tudor îi dă dreptate lui Băsescu, care a declarat că Dumnezeu i-a ţinut "o palmă pe creştet tot timpul'', întrebându-se: Dumnzeule mare, de ce tocmai pe el l-ai iertat de atâtea ori!"

''Eu nu aş pune neapărat referendumurile, ci faptul că am câştigat de două ori Primăria Capitalei, de două ori Preşedinţia şi două referendumuri de care am scăpat. Cineva acolo sus mă iubeşte, în mod categoric Dumnezeu mi-a ţinut o palmă pe creştet tot timpul'', a declarat Traian Băsescu, miercuri, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti de la Viena.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close