Antena 3 CNN Politică Vestea îngrozitoare pe care o primește Viorica Dăncilă, exact în ziua în care a devenit candidatul PSD la prezidențiale

Vestea îngrozitoare pe care o primește Viorica Dăncilă, exact în ziua în care a devenit candidatul PSD la prezidențiale

Vestea îngrozitoare pe care o primește Viorica Dăncilă, exact în ziua în care a devenit candidatul PSD la prezidențiale
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
23 Iul 2019   •   19:42

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a afirmat, marți, că Viorica Dăncilă nu va avea sprijinul primarilor din țară la prezidențiale, ceea ce va fi o piedică uriașă în drumul liderului PSD către Cotroceni.

Și asta pentru că primarii PSD sunt extrem de nemulțumiți din cauza tăierilor drastice de buget pe care au fost nevoiți să le suporte.

Citește și: Viorica Dăncilă: Cred că am șanse în fața lui Iohannis

"PSD are 60% din primarii de municipii. Știți care e problema, astăzi? Că 40 și ceva la sută sunt la primul mandat, cu bugetele distruse, pentru că niciun guvern nu și-a permis să distugă administația locală din perspectiva bugetelor așa cum a făcut actualul guvern.

Acești colegi primari nu vor putea asigura nici serviciile publice. Sunt deja grav afectați. Știți câte șanse le dau la alegeri? Foarte jos, pentru că sigla îi încurcă foarte tare. Dezastrul care se întâmplă la guvernare se resimte în toată țara. (...) Nu am cum să votez vreodată, dacă există reîncarnare și o să am 50 de vieți, pe doamna Dăncilă. Un om vertical, un lider nu acceptă un astfel de nivel de bătaie de joc", a spus Robert Negoiță, la Punctul de Întâlnire.

Citește și: Viorica Dăncilă: „Eu nu am vrut să fiu premier! Am fost izolată la Palatul Victoria. Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au dat ordin primarilor să nu mai vorbească cu mine”

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire viorica dancila
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close