Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când îți alegi un dentist. Dr. Ada Epistatu: ”Recomandarea, cea mai importantă”

Lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când îți alegi un dentist. Dr. Ada Epistatu: ”Recomandarea, cea mai importantă”

De fiecare dată când vrem să mergem la un specialist din domeniul medical parcă întrebăm în dreapta și în stânga, să ajungem la cine trebuie. Medicul stomatolog Ada Epistatu a vorbit joi, la ”Sfat de sănătate cu Andreea Cigolea”, despre cum ne alegem un dentist potrivit și cum știm că mergem la specialistul de care avem nevoie.

Lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când îți alegi un dentist. Dr. Ada Epistatu: ”Recomandarea, cea mai importantă”
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2021   •   10:02

Recomandarea ar fi cea mai importantă în alegerea unui dentist, susține stomatologul Ada Epistatu.

”În clinică la noi peste 80% din pacienți sunt prin recomandare. (...) Atunci când se stabilește acea încredere putem spune că tratamentul este aproape gata. Un alt lucru după care ar trebui să ne orientăm ar fi legat de specialități.

Am avut pacienți care mi-au spus că nu suportă să lucreze mai mulți doctori în gură. Pentru genul acesta de pacienți poate că este bun un medic dentist care le face pe toate. Eu personal nu sunt de acord cu asta”, a spus medicul stomatolog Ada Epistatu.

Tehnologia folosită e importantă în stomatologie

”Ne mai uităm la tehnologia și tehnica folosită, toate lucrurile ce au apărut. Ele au venit în sprijinul pacientului, să-l ajute pe el. Toată tehnologia modernă este pentru a nu avea durere, a fi sigur pe corectitudinea lucrării, pe timpii de lucru”, a spus medicul.

Cât contează prețul când alegem un stomatolog

”Dacă vrei ceva pe termen lung poate că prețul îți va spune că este de termen lung și de durată”, a mai spus  Ada Epistatu, joi, la ”Sfat de Sănătate”.

×
Subiecte în articol: dentist Sfat de sănătate
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close