Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Ce stă la baza unui zâmbet sănătos

Sfat de sănătate. Ce stă la baza unui zâmbet sănătos

Sfat de sănătate. Ce stă la baza unui zâmbet sănătos
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
01 Noi 2019   •   09:29

Un zâmbet frumos este reprezentat întotdeauna de dinți sănătoși. Forma dinților este o problemă din ce în ce mai des întâlnită, dar din păcate neglijată.

Stomatologul Ada Epistatu a explicat la rubrica ”Sfat de Sănătate” cu Andreea Cigolea, ce putem face pentru un zâmbet de invidiat, dar și care este albul potrivit pentru fiecare dintre noi.

”Zâmbetul nu numai că are un rol foarte important, dar cu un zâmbet, putem obține orice. Un zâmbet îți cucerește persoana iubită. Și chiar la locul de muncă, cu un zâmbet îți poți cuceri colegii, șeful. Zâmbetul este foarte important. Ceea  ce foarte părinți de exemplu știu, câți suferă copiii lor atunci când au probleme cu zâmbetul.

Foarte multă lume vrea ca un zâmbet să fie frumos. Un zâmbet frumos implică anumite reguli pe care trebuie să le respectăm. În general, zâmbetul este frumos după gustul fiecăruia. Sunt câteva elemente obiective care trebuiesc să respectate, care fac armonia cu fața, estetică dento-facială, care face un zâmbet să fie frumos, dar un zâmbet frumos este și un zâmbet sănătos”, a explicat Ada Epistatu, medic stomatolog. 

Ce stă la baza unui zâmbet sănătos, afați din imaginile de mai jos!

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close