Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Cum putem distruge celulita definitiv

Sfat de sănătate. Cum putem distruge celulita definitiv

Sfat de sănătate. Cum putem distruge celulita definitiv
03 Dec 2018   •   08:57

Destul de multe femei, dacă nu chiar toate, se plâng din cauza unei probleme inestetice, care duce la neîncredere în sine. Medicul estetician Dana Miricioiu a explicat la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” ce să facem să scăpăm de celulită.

Ce este mai important, alimentația sau tratamentele?

„Celulita cunoaște multe tipuri de tratament. Unul singur ne poate scăpa de celulită definitiv: laserul. Trebuie să avem răbdare. Trebuie să știm că celulita este dată de prezența unor benzi fibroase sub piele, care tracționează pielea și produc acele deformări. Printre benzile fibroase, grăsimea vine și herniează și produce deformările în plus ale celulitei.

Trebuie să intervenim în interiorul pielii cu ajutorul unui laser care secționează benzile fibroase, dizolvă grăsimea care va fi extrasă, iar apoi pielea va fi regenerată de acțiunea acelul laser. 80-90% dintre femei dezvoltă celulită pe factor hormonal. Și alimentația sau sportul pot facecta apariția celulitei. Bărbații dezvăltă într-o proporție foarte mică celulită”, a explicat medicul estetician Dana Miricioiu.

Andreea Cigolea vă dă sfaturi de sănătate. Zi de zi, la Antena 3 vor fi prezentate cele mai importante informaţii în cea mai nouă rubrică de recomandări, noutăți și curiozități din sănătate.

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate celulita
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close