Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Liposculptura, intervenţia care îţi face talie de viespe

Sfat de sănătate. Liposculptura, intervenţia care îţi face talie de viespe

Liposculptura este o formă rafinată de liposucţie care vă ajută să scăpaţi de grăsimea nedorită. Dacă nu aveţi un stil de viaţă sănătos, este indicat să nu apelaţi la această metodă, pentru că vă veţi deforma. Cine este pacientul potrivit pentru această intervenţie ne spune medicul Nemel Kamal, la rubrica Sfat de sănătate.

Sfat de sănătate. Liposculptura, intervenţia care îţi face talie de viespe
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Mar 2020   •   11:18

"Liposculptura e cam acelaşi lucru cu lipoaspiraţia, are aceleaşi tehnici, dar nu este o intervenţie de slăbit. Vin mulţi pacienţi supraponderali şi spun că vor lipoaspiraţie. Nu, nu este pentru aşa ceva.

Pacientul cel mai bun pentru această operaţie este cel care a slăbit deja şi vrea să scape de grăsimea din anumite zone", a explicat dr. Nemel Kamal, medic specialist chirurgie plastică

Sunt zone ale corpului unde, indiferent cât de mult am merge la sală, e greu să dăm jos surplusul. E vorba de zona abdominală, cea a flancurilor, explică medicul. 

"E foarte greu să obţii acea talie de viespe din sală, sport şi alimentaţie. Nu e imposibil, dar e foarte greu. E foarte bună sala după intervenţie", spune dr. Kamal.

De asemenea, potrivit lui, masajul făcut după această operaţie este foarte indicat. După ce grăsimea este extrasă din corpul nostru cu ajutorul unor canule (tuburi), rămân nişte spaţii goale.

De aceea, masajul făcut în acele părţi ale corpului fac ca pielea să se reaşeze şi totul să arate aşa cum ne-am dorit.

Sfat de Sănătate. Când apelăm la liposculptură

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close