Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Claudia Pătrăşcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău, fostul soţ plecat în vacanţă cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrăşcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău, fostul soţ plecat în vacanţă cu Bianca Drăguşanu

Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Cel puţin aşa susţin tabloidele, care spun că cei doi şi-au găsit deja naşi. Însă, bomba vine din partea soţiei lui Gabi, Claudia Pătrăşcanu, care face anunţul anului.

Claudia Pătrăşcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău, fostul soţ plecat în vacanţă cu Bianca Drăguşanu
Sursa foto: Instagram
de Ana-Maria Bujor    |    Georgiana Murgilă    |    16 Ian 2021   •   10:45

În exclusivitate pentru ShowBlitz, cântăreaţa i-a transmis un mesaj fostului său soţ. Şi Gabi Bădălău a făcut o declaraţie explozivă tot în exclusivitate pentru noi.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au fost surprinşi pe aeroportul din Male, luând avionul către România.

Deşi niciunul dintre ei nu comentează încă relaţia, speculaţii au apărut deja legat de căsătoria lor. Mai ales că şi Bianca a dat apă la moară internauţilor. Pe tot parcursul vacanţei din Maldive a postat melodii şi fotografii năucitoare.

Surpriza de proporţii în această situaţie este cu totul alta. Cea mai fericită pentru această situaţie este nimeni alta decât fosta soţie a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrăşcanu.

Se căsătoreşte Bianca Drăguşanu cu Gabi Bădălău?

"Nu am nimic împotrivă, să îşi aleagă pe cine doreşte. Bianca nu ne-a despărţit pe noi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că se pare că la cum arată lucrurile, poate se va termina acest divorţ pentru că altfel nu se poate căsători cu Bianca", a declarat Claudia pentru ShowBlitz.

Că se vor căsători sau nu, e încă neclar, dar cert este că mai există o surpriză! Gabi Bădălău anunţă în exclusivitate la showBlitz că face testul toxicologic.

"Referitor la acest consum, o să mă duc la IML şi să îmi fac teste toxicologice şi o să le fac publice", a declarat Gabi Bădălău.

Fosta soţie nu pare foarte convinsă.

"Depinde şi unde îl face şi cum îl face. Un test adevărat se face din firul de păr", a precizat Claudia Pătrăşcanu.

Cert este că miza dintre cei doi şi mărul discordiei sunt cei doi micuţi pe a căror custodie se ceartă. Claudia spune că Gabi nu se preocupă de ei, în timp ce Gabi Bădălău are altă variantă.

"Am o relaţie foarte bună cu copiii, petrecem timp împreună şi nu îi neglijez. Eu o ajut pe Claudia din punct de vedere financiar şi nu numai şi petrec foarte mult timp cu copiii. Chiar mâine plecăm împreună la munte", a explicat Gabi.

Acum rămâne de văzut dacă cea care va pune capăt acestei situaţii va fi Bianca Drăguşanu.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close