Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cealaltă față a scandalului iscat de divorţul Anamariei Prodan: "Doar Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia"

Cealaltă față a scandalului iscat de divorţul Anamariei Prodan: "Doar Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia"

A bubuit din nou vestea legata de divorțul care ar urma să aibă loc în familia Anamariei Prodan. După ce lucrurile păreau că se liniștiseră, o declaraţie pe care antrenorul ar fi făcut-o a iscat un nou scandal.

Cealaltă față a scandalului iscat de divorţul Anamariei Prodan: "Doar Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia"
Sursa foto: agentiadepresamondena.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Oct 2021   •   23:40

A bubuit din nou vestea legata de divorţul care ar urma să aibă loc în familia Anamariei Prodan. După ce lucrurile păreau că se liniştiseră, o declaraţie pe care antrenorul ar fi făcut-o a iscat un nou scandal.

Tehnicianul ar fi declarat pentru o publicaţie tabloidă că ar fi depus actele de divorţ la capătul unei căsnicii de care nu se va dezice niciodată. În ciuda acestor declaraţii, impresara susţine că lucrurile sunt în ordine şi că nu e vorba la ora asta de nicio separare.

După o perioadă în care se aşternuse liniştea pe subiectul presupusului divorţ dintre Anamaria Prodan şi soţul ei, o declaraţie care i-ar apaţine tehnicianului a reaprins spiritele, iar prima pagină a ziarelor este ocupată de titluri în legătură cu separarea unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, este declarația antrenorului de fotbal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imediat, au venit şi reacțiile din partea Anei Maria Prodan, după ce fiul ei şi al antrenorului a postat un mesaj de supărare la adresa tatălui.

“Pentru noi, el va rămâne soarele nostru! Dumnezeu îl va ajuta să-şi vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece! Declaraţiile acestea nu îl reprezintă!!! Undeva, tati s-a pierdut. Într-o lume urâtă tare, care nu îl reprezintă. Dar tu luptă pentru tati şi nu-ţi încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu ştie ce face”, este mesajul Anei Prodan pentru fiul său, pe Instagram.

Întrebată de toate televiziunile şi publicațiile, Anamaria Prodan a subliniat încă o dată că nu va divorța şi a negat orice posibilă relație extraconjugală pe care tehnicianul ar avea-o.

“El este bărbatul perfect, noi suntem familia ideală. Când o sa le primesc si eu (n.r actele de divorţ) atunci o sa comentez şi eu”, a spus Anamaria Prodan.

Mai mult, agentul FIFA a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de mulțumire pentru cei care i-au oferit în această perioadă suport.

„Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am sa postez declarația oficială a familiei mele si am sa anunț decizia noastră cu privire la Laurenţiu Reghecampf ", a scris Anamaria Prodan vineri seara pe Instagram.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close