Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Oana Mizil, despre detaliile neştiute din dosarul lui Marian Vanghelie

Oana Mizil, despre detaliile neştiute din dosarul lui Marian Vanghelie

Problemele se țin scai de Marian Vanghelie. Acesta a primit o vizită şoc în vila sa. Mascații i-au percheziționat casa fostului edil al Sectorului 5 fiind acuzat într-un dosar de corupție.

Oana Mizil, despre detaliile neştiute din dosarul lui Marian Vanghelie
Sursa foto: Instagram / Oana Mizil
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2022   •   23:49

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie este urmărit penal de procurorii Direcției Naţionale Anticorupție într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracțional, trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu.

Mai exact, prin intermediul firmei fratelui Vanghelie ar fi reuşit să vândă la suprapreț economatelor din Sectorul 5 diverse produse de la dulciuri la măşti împotriva pandemiei.

Prejudiciul estimat în acest dosar este de peste 256 milioane lei, a informat, joi, DNA.

Soţia sa, Oana Mizil, se declară șocată de cele întâmplate şi spune că a făcut tot posibilul ca fetița pe care o are cu fostul primar al Sectorului 5 să nu simtă problemele prin care trece tatăl ei.

Cert este că fostul edil al Sectorului 5 îşi câștigă existența făcând consultanță, orice fel de consultanță.

Oana Mizil, detaliile neștiute din dosarul lui Marian Vanghelie

„Am vorbit acum câteva minute. A reuşit să mă sune de pe telefonul avocatului. Primul lucru a vrut să vorbească cu Maria, cu fetița. Este foarte greu" spune Oana Mizil.

Referitor la vizita mascaților, soţia lui Marian Vanghelia a spus:

 „Au fost oameni cu foarte mult bun simț. Ne-au sunat înainte să intre în casă. Au vorbit înainte cu soţul meu care le-a spus că avem un copil de 7 ani şi nu ar trebui să asiste încă o dată la aşa ceva. Când au venit anul trecut au spart uşa.

Am stat încuiată în cameră de dimineața până în jurul orelor 11. Băteam la uşă şi nu mă auzea nimeni.O situaţie destul de ciudată, dar de data asta s-au purtat frumos şi le mulțumesc pentru asta.(...)

Este clar un dosar politic. El avea câteva emisiuni televizate în care voia să demaște şi să denunțe ceea ce se întâmplă în continuare", a spus Oana Mizil care a spus că se aşteaptă la orice, dar încearcă să fie puternică pentru fetița ei.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close