Antena 3 CNN Politică Adriean Videanu: O politică de alianţă se poate discuta doar după 30 noiembrie

Adriean Videanu: O politică de alianţă se poate discuta doar după 30 noiembrie

Adriean Videanu: O politică de alianţă se poate discuta doar după 30 noiembrie
20 Noi 2008   •   23:14

?Nu negociez cu PNL-ul, acest lucru se speculează, eu cred că şansa României este un guvern de dreapta. O politică de alianţă nu se poate discuta decât după duminică 30 noiembrie?, a declarat, joi, Adriean Videanu, invitat la emisiunea Sinteza Zilei. Declaraţia a fost făcută pe fondul aparentei reconcilieri între premierul Călin-Popescu Tăriceanu şi preşedintele Traian Băsescu. Totuşi dacă ar avea de ales între PSD şi PNL ?categoric cu PNL-ul am negocia?, a spus Videanu.
?PNL-ul este de dreapta, şi pentru noi este important să menţinem cota unică, pe zona economică, iar PSD-ul nu are un program de guvernare coerent?, a continuat prim-vicepreşedintele PD-L. Întrebat dacă nu se pune problema de a negocia cu PSD-ul, Adriean Videanu a spus: ?niciodată să nu spui niciodată. Depinde de conjunctura pe care o va trăi România?.
În viitorul Guvern al României Adriean Videanu nu ştie ce funcţie ar dori să ocupe. ?Nu am niciun fel de preferinţă a ceea ce vreau să fiu, ceea ce îmi doresc este să fiu mai aproape de familia mea?, a spus prim-vicepreşedintele PD-L.
În privinţa ordonanţei de urgenţă recent adoptate de primul ministru pentru susţinerea economiei naţionale, Adriean Videanu este de părere că ?măsurile luate de primul ministru sunt greşite?.
?Eu sunt un om de afaceri vin din economia reală, sunt societăţi care nu au mai încasat nimic în ultimele 50 de zile, din acest punct de vedere sunt măsuri care trebuie luate imediat, şi nu de genul celor luate de primul ministru?, a explicat Videanu.
Potrivit acestuia ?cea mai mare provocare este asigurarea securităţii locurilor de muncă şi a investiţiilor în România. Trebuie să găsim soluţii de a continua creşterea economică?.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close