Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu răstoarnă cazul de la Caracal: „Familia Alexandrei crede cu tărie că ea trăiește. Ceea ce veți descoperi va trimite anumite persoane la închisoare”

Alexandru Cumpănașu răstoarnă cazul de la Caracal: „Familia Alexandrei crede cu tărie că ea trăiește. Ceea ce veți descoperi va trimite anumite persoane la închisoare”

Alexandru Cumpănașu răstoarnă cazul de la Caracal: „Familia Alexandrei crede cu tărie că ea trăiește. Ceea ce veți descoperi va trimite anumite persoane la închisoare”
11 Aug 2019   •   23:46

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescentă care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a precizat la Sinteza Zilei că familia adolescentei crede cu tărie că Alexandra trăiește. 

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu  e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo.Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final

Citește Și Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din ancheta tragediei de la Caracal: „Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori să acționeze.A fost o decizie colectivă”

Citește Și Alexandru Cumpănașu, detalii cutremurătoare despre osemintele găsite în pădurea indicată de Dincă: Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu a fost deschisă la IML

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close