Antena 3 CNN Actualitate Andrei Ștefănescu rupe tăcerea. Este dureros ce se întâmplă în aceste momente cu familia artistului

Andrei Ștefănescu rupe tăcerea. Este dureros ce se întâmplă în aceste momente cu familia artistului

Olivia Steer l-a ironizat, sâmbătă, prin intermediul unei postări pe Facebook pe artistul și prezentattorul TV Andrei Ștefănescu după ce acesta a mărturisit cum și-a luat rămas bun de la familie în momentul în care a trebuit să plece la spital fiind confirmat cu coronavirus.

Andrei Ștefănescu rupe tăcerea. Este dureros ce se întâmplă în aceste momente cu familia artistului
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    21 Iun 2020   •   22:26

Andrei Ștefănescu a povestit că "și-a pupat băiețelul care dormea".

"Joi dimineață mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj", a mărturisit Andrei.

Comentariul Oliviei Steer a fost unul acid: "Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă". Andrei Ștefănescu a vorbit, duminică, la Sinteza Zilei, despre ce a simțit când a văzut atacul Oliviei Steer, dar și al altor persoane din mediul virtual.

"Mi-a venit efectiv să plâng. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam o părere bună despre ea. Am rămas extrem de dezamăgit - efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu.

Eu am dormit cu băiețelul meu în pat, fiind bolnav, pentru că nu am știu că așa e nenorocita asta de boală. E asimptomatică la mine - alți oameni au simptome mai grave. Am exemple lângă mine, aici. Sunt oameni care suferă cu adevărat și pleacă dintre noi", a spus Andrei Ștefănescu.

Artistul a adăugat că familia sa trebuie să stea izolată în acest moment și că, potrivit DSP,  nicium membru al famileii nu va fi testat decât dacă are simptome.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close