Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider incontestabil de audienţă în ziua redeschiderii şcolilor în România

Antena 3, lider incontestabil de audienţă în ziua redeschiderii şcolilor în România

În ziua redeschiderii şcolilor în România, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienţă pe întreaga zi. Pe parcursul întregii zile, jurnaliştii Antena 3 i-au ţinut pe telespectatori în faţa ecranelor cu informaţii de breaking news, rapide, verificate şi de interes pentru toţi românii.

Antena 3, lider incontestabil de audienţă în ziua redeschiderii şcolilor în România
de Alin Tarnovschi    |    09 Feb 2021   •   14:59

Ieri, emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, a fost urmărită de sute de mii de oameni între orele 20.55 şi 23.45. Vârful de audienţă a fost înregistrat la minutul 23:14, când Antena 3 a atins 9,9%.

313.000 de oameni urmăreau în acel moment postul nostru, care a fost lider pe întreaga piaţă, cu un market share de 28,5%.

Antena 3 a fost lider întreaga zi. Datele de audienţă arată că în cazul publicului urban de peste 18 ani, cota de piaţă înregistrată de Antena 3 a fost de 3,2%, cu aproape un procent mai mult faţă de televiziunile concurente.

La orele serii, postul nostru a avut un share de 4, de două ori mai mare faţă de postul de pe al doilea loc.

La nivelul întregii zile, jurnaliştii Antena 3 i-au ţinut pe telespectatori în faţa ecranelor. Antena 3 a fost lider incontestabil în faţa celorlalte televiziuni de ştiri, cu o cotă de piaţă de peste 9%.

Vă mulţumim!

×
Subiecte în articol: Antena 3 Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close