Antena 3 CNN Actualitate Bodo, mărturisiri emoționante la Sinteza zilei. Povestea adopției celor doi fii ai săi

Bodo, mărturisiri emoționante la Sinteza zilei. Povestea adopției celor doi fii ai săi

Bogdan Marin, cunoscut de toată România despre Bodo de la Proconsul, a vorbit, marți, la Sinteza zilei, despre cea mai importantă decizie pe care a luat-o în ultimii ani, în viața sa - aceea de a-i adopta pe Daniel și pe Filip.

Bodo, mărturisiri emoționante la Sinteza zilei. Povestea adopției celor doi fii ai săi
02 Iun 2020   •   22:36

Bodo şi Loredana au devenit părinţi adoptivi pentru doi fraţi pe care i-au luat dintr-un centru de plasament, după o perioadă de patru ani de cerinţe şi verificări în vederea procesului de adopţie.

Artistul avea deja un băiat mare, stabilit în SUA, la rândul său tată, când a luat decizia de a-i lăsa să intre în viața sa pe cei doi micuți.

"Noi ne-am dorit tare mult să schimbăm destinul unui copil. Aveam în casă și căței și papagali, o grămadă de animale și ne-am gândit că e normal să schimbăm destinul unui copil. Am pornit demersurile și nu a fost deloc ușor.

Un an de zile am avut porți închise pe toate părțile, nu am găsit nicio oportunitate. După un an și jumătate, Dumnezeu ne-a orientat către Oradea și acolo, în loc de unul, am găsit doi frățiori, care nu puteau fi despărțiți la vremea respectivă și pe loc am acceptat să-i luăm pe amândoi, cu drag", a povestit Bodo.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Bodo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close