Antena 3 CNN Actualitate Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a făcut pe Mihai Gâdea să exclame: Bravo!

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a făcut pe Mihai Gâdea să exclame: Bravo!

Dana Budeanu a afirmat, marți, la Sinteza zilei, că nu este de acord cu sintagma "vrem o țară ca afară" și a arătat că politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi. Potrivit acesteia, românii au nevoie de politicieni care să le asigure un trai potrivit lor, pentru că oricât am vrea să fim ca alții, decalajul este mult prea mare.

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a făcut pe Mihai Gâdea să exclame: Bravo!
de Gabriel Dano    |    01 Sep 2020   •   23:00

"Orice politician care vine și vă spune că vrea să candideze ca să facă România ca afară, pac, ați închis televizorul. Ăla e un demagog - nu există o Românie ca afară. Nu, măh, tu trebuie să faci o Românie pentru ai tăi, pentru nația asta.

O Românie capabilă să fie bună pentru nația asta, așa cum e ea. Noi nu o să fim nici britanici, nici francezi, nici nemți niciodată.

Nici peste 300 de ani! Noi sunem români, cu bune, cu rele. Să vină unii care pot să facă să fie bine pentru români, să nu mai plece.. Atât!

De câți ani suntem în Uniunea Europeană? Ce a făcut UE? Trei fonduri? Ce a făcut concret pentru noi, unde suntem noi, în afară de ăștia care au plecat să muncească pe nimic?

Atenție că am doctorat în integrare europeană, liniștiți-vă! Și master în studii est-europene", a spus Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close