Antena 3 CNN Actualitate Fiica criminalului de la Oneşti, dezvăluiri exclusive: "Ne-au luat apartamentul cu arma la cap, fără ordin judecătoresc"

Fiica criminalului de la Oneşti, dezvăluiri exclusive: "Ne-au luat apartamentul cu arma la cap, fără ordin judecătoresc"

Fiica criminalului de la Oneşti a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 cum le-a fost luat apartamentul în 2010: "Nu ne-a deranjat că au luat apartamentul, ne-a deranjat că l-au luat punându-ne arma la cap".

Fiica criminalului de la Oneşti, dezvăluiri exclusive: "Ne-au luat apartamentul cu arma la cap, fără ordin judecătoresc"
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   21:37

"În 2010 mama mea cu sora mea au fost evacuate din apartament cu arme după ce a intrat peste ea în apartament domnul executor judecătoresc cu jandarmii și le-au forțat să iasă afară din casă punându-i armă la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare", a spus fiica criminalului stabilită în Germania.

"Îmi pare nespus de rău. Nu trebuia să se ajungă la o asemenea tragedie"

"Sunt mamă și o am familie. Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat cu acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate", a mai spus aceasta.

Directorul societăţii care ne-a luat apartamenul ne-a zis că suntem urmăriţi de ghinion

"În momentul în care să declarat furtul mama mea a fost în audiență în momentul respectiv şi directorul i-a zis: "Îmi pare rău sunteți urmărită de ghinion! Vi separe un răspuns corect la un manager de întreprindere, nu cred", a mai spus femeia.

"Procesul s-a finalizat cu autor necunoscut" 

În 2003, după un scandal cu firma la care lucra soția criminalului, oamenii legii au pus sechestru pe bunuri, inclusiv pe apartamentul în care au avut loc crimele. 8,3 miliarde de lei trebuia să plătească femeia după ce de la locul de muncă au dispărut mii de kilograme de titan.

"Procesul s-a finalizat cu autor necunoscut și cu toate astea au executat silit ca să își recupereze presupusul prejudiciu.

M-am întors în România cu copilul și tatăl meu. În acest timp s-a întâmplat acea executare silită, afară din apartament cu domnul executor judecătoresc şi cu domnul jandarm.

Când am ajuns înapoi în țară nu mai aveam nimic, din acel apartament (n.r documente, acte familie). Am fost nevoită pentru hârtiile pe care le aveam pentru copil să merg să îmi cer hârtiile", a mai spus aceasta.

"Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici. Vreau din tot sufletul să se facă dreptate"

×
Subiecte în articol: Onesti crima Onesti Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close