Antena 3 CNN Politică Cristoiu, scenariu-șoc despre referendumul lui Iohannis

Cristoiu, scenariu-șoc despre referendumul lui Iohannis

Cristoiu, scenariu-șoc despre referendumul lui Iohannis
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Mar 2019   •   23:40

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, miercuri, la "Sinteza Zilei", cum va reuși PSD să câștige bătălia politică cu Klaus Iohannis în eventualitatea referendumului pe justiție despre care președintele a afirmat marți că se gândește să-l programeze pentru data de 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare.

Potrivit jurnalistului, Liviu Dragnea va miza pe același tip de discurs pe care l-a avut în ultima vreme și care a prins foarte mult la români, cel legat de multinaționale.

"Am citit ultimele șapte discursuri ale lui Dragnea și el merge în perspectivă cu acest "România merită mai mult". Este o diferență colosală față de Vadim Tudor. Dragnea în toate cele șapte discursuri, care sunt și de candidatură, are ca subiect numai și numai situația mizeră a capitalismului românesc față de multinaționale și față de Uniunea Europeană.

Este uluitor cât prinde această temă, pentru că el se adresează buticarilor, oamenilor de afaceri care spun "de ce să vina cehii la noi și noi nu". Ei, această temă PNL vrea să o scoată din dezbaterea europarlamentară. Eu în locul PSD-ului i-aș lasă să facă asta și mi-aș face temele mele. Tema justiției se termină în două zile", a spus Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu afirmă că ar fi o capcană dacă PSD ar boicota referendumul pe care Iohannis spune că este "aproape hotărât" să-l convoace.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close