Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a fotografiat președintele AUR Germania. "Ce face cu topoarele, domnu' Gâdea?"

Cum s-a fotografiat președintele AUR Germania. "Ce face cu topoarele, domnu' Gâdea?"

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, o imagine în care ar apărea președintele AUR Germania, Dacian Maris. În imaginea postată pe Facebook de un internaut, acesta apare cu două topoare pe umăr, într-un cadru câmpenesc.

Cum s-a fotografiat președintele AUR Germania. "Ce face cu topoarele, domnu' Gâdea?"
de Dan Gabor    |    07 Dec 2020   •   22:45

"Ce face cu topoarele, domnu' Gâdea?", a reacționat imediat Marius Pieleanu. "A, e în pădure cu topoarele", a continuat sociologul.

"Nu știu, dar dacă tot vreți să vorbim despre poze, dați-l și pe Sorin Lavric. Nu știu dacă ați auzit de el, dar este președintele Senatului AUR. Domnul Lavric este un om care în 1997 era redactor la Humanitas, ca redactor de filosofie din 2005, fiind absolvent de filosofie și de medicină. Aici are un punct comun cu domnul Ciuvică", a spus, la rândul său, jurnalistul Dan Andronic.

Marea surpriză a acestor alegeri este Alianța pentru Unirea Românilor. AUR, un partid înființat în urmă cu un an de George Simion, un personaj care se declară naționalist și care a apărut în spațiul public în urmă cu mai mulți ani într-o serie de scandaluri legate de fostul președinte, Ion Iliescu.

AUR a obținut peste 8 procente la alegerile parlamentare. La București, lista pentru Senat este deschisă de co-președintele Claudiu Târziu, iar la Camera Deputaților de George Simion.

Pe listele partidului apar foști membri ai unor partide care au mai fost în Parlament, cum ar fi Francisc Tobă, fost consilier al lui Adrian Năstase. Francisc Tobă este fondatorul STS-ului, însă, în trecut, asupra sa au planat mai  multe acuzații legate de mai multe crime din timpul Revoluției.

”Suntem surpriza acestor alegeri, pentru că românii s-au săturat de hoție, de minciună și de lipsă de atașament față de valorile naționale. Noi suntem un partid creștin, un partid național, patriotic, care se poziționează în totală opoziție față de partidele din actualul Parlament. Nu vom face alianță cu nicio formațiune politică, pentru că noi suntem deja o alianță a românilor”, spunea aseară liderul AUR.

×
Subiecte în articol: aur Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close