Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, gest-șoc înainte de ceremonia de la Ateneul Român

Dacian Cioloș, gest-șoc înainte de ceremonia de la Ateneul Român

Dacian Cioloș, gest-șoc înainte de ceremonia de la Ateneul Român
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Ian 2019   •   22:27

Dacian Cioloș a ignorat total codul vestimentar impus pentru ceremonia oficială de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul UE, desfășurată, joi seară, la Ateneul Român.

Citește și: Ceremonia oficială de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul UE. Klaus Iohannis: Coeziunea este un aspect esențial în avansarea proiectului comun european

Mai mult decât atât, Cioloș a mers mai întâi în mijlocul protestatarilor adunați în fața Ateneului pentru a-i instiga.

"Îl vedem acolo pe Cioloș care încerca să întărâte oamenii la proteste și la huiduieli. Sub niciun aspect, din punct de vedere național, din punct de vedere al interesului nostru, nu cred că cineva voia să se vadă mai degrabă huiduieli și proteste, să pună evenimentul în umbră.

Cioloș este cel care face lucrul acesta, este cel care incită la aceste proteste, este cel care a încercat să folosească acest eveniment politic", a spus Mihai Gâdea.

Ca fost comisar european și ca fost premier să te pretezi într-o asemenea seară la așa ceva mie mi se pare, iertați-mă, dar e o suspiciune rezonabilă că un astfel de gest este vecin cu patologicul.

Pentru că se te duci în stradă la protest, după care să-ți dai geaca jos și cu cămașa răvășită și cu gâtul gol să intri în sală în calitate de fost premier, repet, cred că este în vecinătatea patologicului", a conchis Oana Zamfir.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close