Antena 3 CNN Actualitate David Saranga, noul ambasador al Israelului în România, dezvăluie un proiect uriaș româno-israelian

David Saranga, noul ambasador al Israelului în România, dezvăluie un proiect uriaș româno-israelian

David Saranga, noul ambasador al Israelului în România, dezvăluie un proiect uriaș româno-israelian
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Ian 2019   •   22:02

David Saranga, ambasadorul Israelului la București, a dezvăluit, marți seară, la Antena 3, cooperarea dintre autoritățile române și cele israeliene pentru un proiect uriaș.

Potrivit lui David Saranga, la nivel guvernamental s-a stabilit cooperarea pe un proiect important pentru România. 

„Sper ca în patru ani de zile să putem să folosim această experiență pe care o are Israel, dar și România, a specialiștilor din România și a celor din Israel. O să vă dau un exemplu, luna viitoare o să începem un proiect în domeniul high-tech, iar specialiști israelieni vor veni aici și împreună cu specialiștii români o să găsească o soluție pentru industria românească în diferite domenii.

Și este important pentru că nu vorbesc despre cineva care vinde și altcineva care cumpără, vorbesc despre cooperarea la nivel guvernamental.

Sper ca în patru ani de zile să vedem creșterea la acest nivel de schimburi economice”, a declarat David Saranga la Sinteza Zilei.

David Saranga, noul ambasador al Israelului la București, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, marți seară, la Sinteza Zilei.

Citiți și:

Noul ambasador al Israelului în România, David Saranga, la Sinteza Zilei: „Primul meu scop este să țin relaţiile strânse dintre România şi Israel”

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close