Antena 3 CNN Actualitate Denunțătoarea lui Klaus Iohannis, dezvăluiri-șoc la "Sinteza zilei"

Denunțătoarea lui Klaus Iohannis, dezvăluiri-șoc la "Sinteza zilei"

Denunțătoarea lui Klaus Iohannis, dezvăluiri-șoc la "Sinteza zilei"
Sursa foto: foto: Agerpres.ro
08 Ian 2019   •   22:40

Una dintre persoanele care apare în raportul Inspecției Judiciare, prezentat marți seară de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei, DETALII, AICI, este Eleonora Staicu.

Eleonora Staicu a dezvăluit la ce se referea plângerea pe care a făcut-o în dosarul închis de Augustin Lazăr în campania electorală pentru președinție a lui Klaus Iohannis, din 2014.

"Acea plângere se referea la un imobil de pe strada Avram Iancu, nr. 1-3 și, de fapt, la un grup infracțional organizat, care rulează de mai mult timp în Sibiu, și personajele sunt aceleași: avocatul familiei, domnul Suciu, pe care îl întâlnim în mai multe spețe, precum și notarul, Bucșă, pe care, la fel, îl regăsim în mai multe situații de genul.

Plângerea a fost făcută înainte de campania electorală, cu vreo două săptămâni", a spus Eleonora Staicu.

Dosarul care face obiectul plângerii penale făcute de Eleonora Staicu a ajuns la procurorul Carmen Capră.

"Nimic nu este întâmplător. Doamna Capră - numai de coincidențe dăm în dosarele lui Iohannis - este vecina dânsului, care locuiește la câteva case distanță de domnul președinte", a subliniat Eleonora Staicu.

Nu doar calendarul clasărilor dosarelor șefului statului a fost unul extrem de strâns, ci și cel al retrocedării către Klaus Iohannis reclamate de Eleonora Staicu.

"Acolo s-a întâmplat totul în decurs de o lună de zile, din 27 noiembrie până în 27 decembrie. În 27 noiembrie a fost depusă o cerere de retrocedare, în 17 decembrie s-a făcut certificatul de moștenitor, de notarul Bucșă Gabriel, în 18 decembrie se dă decizia, comisia de aplicare a legii 10 nu susține și urmează data de 27 decembrie, care este o dată care întrece orice limită, în care s-au făcu patru documente", dezvăluie Eleonora Staicu.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close