Antena 3 CNN Actualitate Documentul care îi explodează în față lui Kovesi. Lista cu magistrații șantajați cu dosare de DNA

Documentul care îi explodează în față lui Kovesi. Lista cu magistrații șantajați cu dosare de DNA

Documentul care îi explodează în față lui Kovesi. Lista cu magistrații șantajați cu dosare de DNA
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
19 Feb 2019   •   23:34

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la "Sinteza Zilei", lista magistraților filați de DNA în perioada în care această instituție a fost condusă de Laura Codruța Kovesi.

"Sunt sute de dosare cu judecători și procurori - pentru că nu sunt doar judecători cei care au fost vizați de aceste dosare penale. Îi prezentăm în această seară pe primii 25 din această listă foarte lungă, pentru că este un raport care are 143 de pagini.

Am descoperit că un procuror de încredere, care a fost în foarte multe dosare importante la DNA, Jean Uncheșelu, a fost vizat alături de soția sa într-un dosar. Este cel căruia Kovesi îi spune să decapeze ca să ajungă la Ponta", a spus Berta Popescu, senior editor Antena 3, cea care a obținut documentul.

Într-un alt dosar era vizat vicepreședintele ÎCCJ, Iulian Dragomir, în urma unui denunț făcut la DNA în anul 2016. În cazul judecătorului Iulian Dragomir dosarul a fost ținut în așteptare la DNA timp de un an și jumătate, timp în care nu s-a efectuat niciun act de urmărire penală.

Nici măcar denunțul nu îndeplinea elementele de formă, dar a fost suficient ca Iulian Dragomir să fie ținut în șah de DNA.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Laura Codruta Kovesi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close