Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru
25 Mar 2019   •   23:22

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că există în partid "nemulţumiri serioase" faţă de activitatea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, însă a evitat să spună dacă acesta este vizat de o remaniere.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei ar putea fi remaniat, Dragnea a răspuns că luni este ziua de naştere a acestuia şi nu e cazul să fie abordat acest subiect.

"Nu putem să vorbim de remaniere de ziua unui om. Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru Toader, mai mult sau mai puţin îndreptăţite, dar eu zic să aşteptăm să treacă şi zilele următoare pentru că s-a format un grup de lucru, o discuţie pe care a avut-o doamna Dăncilă cu domnul Timmermans pentru a duce la capăt discuţiile despre codurile penale şi alte ordonanţe pe care intenţionează să le mai dea Guvernul", a afirmat Dragnea.

Liderul social- democrat a vorbit, de asemenea, de o lipsă de comunicare cu liderii europeni pe temele justiţiei.

"Ceea ce cred eu este că nu au primit de la noi informaţiile pe care trebuia să le trimitem şi aici este vina Guvernului, pentru că dacă ar fi primit în timp real şi constant informaţii, explicaţii, anunţuri, intenţii, situaţia nu ar fi ajuns în acest stadiu", a mai adăugat Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close