Antena 3 CNN Actualitate Ediție incendiară „Sinteza zilei”. Documentul zdrobitor pentru Kovesi

Ediție incendiară „Sinteza zilei”. Documentul zdrobitor pentru Kovesi

Ediție incendiară „Sinteza zilei”. Documentul zdrobitor pentru Kovesi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Mar 2019   •   21:24

Ediție incendiară „Sinteza Zilei” marți seară, la Antena 3.

Antena 3 este în posesia unui ordin semnat de Laura Codruța Kovesi. Documentul este unul devastator, acesta intrând în conflict cu legea!

Documentul semnat în aprilie 2016 de Laura Codruța Kovesi intră în conflict cu drepturile fundamentale și deschide ușile pentru abuz.

Ordinul semnat de fosta șefă a DNA s-a aplicat tuturor procurorilor din DNA, privind modul în care erau făcute interceptările și transmise către judecători.

Prin acest document, judecătorii n-au avut acces la toate înregistrările și convorbirile care erau în dosarele penale.

Laura Codruța Kovesi a decis prin ordinul semnat că judecătorii trebuie să primească doar părțile pe care procurorii le considerau relevante.

Codul de Procedură Penală arată însă foarte clar modul în care trebuie să procedeze procurorii.

----------------------------

În Parlamentul european există o rețea a lui Soros despre care s-a vorbit și s-a documentat.

Există informații extrem de multe despre această rețea, dar ce nu se știe este faptul că sunt state care pur și simplu nu vor să o pună pe Kovesi procuror general european, a arătat Mihai Gâdea.

Ziarul New Europe de la Bruxelles vorbește despre această speță pe larg.

Franța vrea ca reprezentantul său să fie procuror general european, iar cei din consiliu au votat covârșitor pentru francez.

Reprezentanții postului nostru de televiziune au luat legătura cu Ministerul Justiției din Italia, iar ministrul Justiției din Italia este stupefiat de modul în care s-a făcut nominalizarea pentru funcția de procuror general european.

Ministrul Justiției din Italia face acuzații grave și cere public explicații acuzând că procedura de nominalizare pentru funcția de procuror general european nu a fost transparentă, după ce s-a optat pentru o selecție făcută de pe o listă scurtă de trei nume.

„Inițial lista ar fi trebuit să conțină și cinci nume cu candidații noștri care ar fi trebuit audiați de Parlamentul european”, susține ministrul Justiței din Italia.

 

Citiți și:

O nouă lovitură pentru Kovesi. Val de achitări la Înalta Curte pe dosare DNA

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close