Antena 3 CNN Actualitate Este pandemia de coronavirus o pedeapsă divină? Răspunsul Părintelui Calistrat, la Sinteza zilei

Este pandemia de coronavirus o pedeapsă divină? Răspunsul Părintelui Calistrat, la Sinteza zilei

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi, care a devenit celebru pe internet datorită harului duhovnicesc și a predicilor sale rostite într-un limbaj de multe ori foarte direct, a vorbit, joi, la Sinteza zilei despre cum trebuie să se comporte credincioșii în această perioadă a Sărbătorii Paștelui, umbrită de această dată de pericolul coronavirusului.

Este pandemia de coronavirus o pedeapsă divină? Răspunsul Părintelui Calistrat, la Sinteza zilei
17 Apr 2020   •   00:02

Întrebat dacă pandemia de coronavirus este o pedeapsă primită de oameni pentru păcatele lor, Părintele Calistrat a răspuns:

"Dacă deschidem Sfânta Scriptură găsim scris în învățătura Mântuitorului Iisus Hristos că păcatul aduce moartea. Încercările pe care Dumnezeu ni le dă nouă în viață nu vin întotdeauna după cum dorim noi.

Noi suntem certați de Domnul atunci când trebuie să fim certați și iubiți de Dumnezeu atunci când trebuie să fim iubiți. N-aș pleca dintr-un scenariu apocaliptic datorită faptului că Dumnezeu, în primul și în primul rând, nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu. În al doilea rând, Domnul Dumnezeu nu vrea să piardă Lumea. dar spune că "toiagul Tău și varga Ta m-au mustrat".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Părintele Calistrat
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close