Antena 3 CNN Actualitate Exploziv. Cine ar fi autorul înregistrării cu procurorii DNA Oradea

Exploziv. Cine ar fi autorul înregistrării cu procurorii DNA Oradea

Exploziv. Cine ar fi autorul înregistrării cu procurorii DNA Oradea
Sursa foto: foto: Agerpres
09 Ian 2019   •   00:05

Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, a publicat marți seară o informație devastatoare.

Citește și: Înregistrări explozive din DNA. A fost deschis un dosar penal în rem - AUDIO

Citește și: CSM, despre înregistrarea din DNA: Sunt practici de intimidare prin ticluirea de dosare

Potrivit acestuia, autorul înregistrării din DNA Oradea, care a revoltat România și a produs o undă de șoc în justiție, este chiar unul dintre cei a cărui voce se aude clar pe înregistrare: procurorul Ciprian Man.

Acesta a folosit propriul telefon pentru a-și înregistra colegii, pentru un eventual șantaj ulterior.

"Multi, pe buna dreptate, se intreaba cine a facut inregistrarea de la DNA Oradea. Unii spun ca o alta persoana decat cele 5 a caror voce se aude in inregistrare, altii ca SRI-ul, altii ca vreun politist judiciar din DNA.

Inregistrarea a fost facuta de insusi procurorul DNA Ciprian Man, pe propriul telefon, care-si inregistra toate intalnirile, cu oricine, pentru eventual santaj, imi spun mai multe persoane din Bihor care-l cunosc de aproape.

Daca ascultati cu atentie inregistrarea, o sa constatati ca Man este cel mai aproape de microfonul care a facut inregistrarea.

Ca urmare a faptului ca Man isi inregistrata toate intalnirile, inclusiv cele de lucru de la DNA, imi spune aceleasi surse, acesta a ajuns sa aiba inregistrari compromitatoare cu:
- toti colegii si personalul din DNA Oradea (procurorii Chirculescu - pensionat intre timp - si Ardelean, precum si politistul Ile Marius, de exemplu, ii erau aghiotanti in abuzuri);
- colegi de la DNA Central (Ciprian Man a facut parte din colegiul de conducere al DNA si a fost dus de Kovesi la DNA Central, participand la multe sedinte de acolo);
- colegi din Parchetul General (era protejat de anumite persoane din conducerea Ministerului Public);
- personal si sefi din politie si din servicii (SRI, DGA, DIPI).

Multi se intreaba in zona Bihor, si nu numai, cum de Man a fost lasat atatia ani neatins, desi a distrus atatia oameni (unii chiar au murit din cauza lui) iar abuzurile ii ajunsesera de notorietate.

Chiar zilele acestea, de exemplu, Man ameninta o serie de persoane din Bihor, unii colaboratori de-ai sai de voie ori de nevoie, ca daca spun ceva despre el se va "razbuna", deoarece nimeni nu se poate atinge de el pentru ca are protectia SRI si a sefilor din Ministerul Public", a scris Chris Terheș, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close