Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, reacție la declarațiile lui Ludovic Orban: „Este de o obrăznicie fără precedent!”

Gabriela Firea, reacție la declarațiile lui Ludovic Orban: „Este de o obrăznicie fără precedent!”

Gabriela Firea, reacție la declarațiile lui Ludovic Orban: „Este de o obrăznicie fără precedent!”
03 Noi 2019   •   21:55

Primarul general al Capitalei, Gabriel Firea, a declarat, la Sinteza Zilei că nu este responsabilitatea celor din PSD să voteze Guvernul Orban, care este un „Guvern al austerității”, subliniind că, în acest caz anunțul austerității a venit înaintea votului de învestitură. 

„Niciun parlamentar al PSD nu poate să contribuie ca acest Guvern să ajungă la Palatul Victoria. Cele șase partide care și-au dat mâna pentru a trânti Guvernul sunt responsabile și trebuie să facă toate demersurile politice pentru a avea și cvorum și vot”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

„Nu înțeleg de ce sunt sunați parlamentari ai PSD și rugați să vină în Parlament luni”, a mai subliniat primarul Capitalei.

Gabriela Firea infirmă zvonurile și informațiile de culise cum că parlamentarii PSD vor veni în sală pentru a asigura cvorumul, adăugând că social-democrații au toate motivele să fie încrezători în rezultatele guvernării PSD.

Despre declarații lui Ludovic Orban

Primarul general a critict în termeni duri declarațiile recente ale premierului desemnat, Ludovic Orban, subliniind că acesta este ”de o obrăznicie fără precedent” și că ”are o obsesie pentru PSD”.

„Am ascultat declaraţia recentă a domnului Orban şi încerc să fiu cât se poate de elegantă, dar mi se pare de o obrăznicie fără precedent! Să ai o obsesie pentru PSD, să pronunţi, într-o declaraţie de trei minute, de aproape 15 ori "PSD", ca o morişcă, să demonizezi PSD, să spui că e răul absolut, că oameni încapabili au fost la Guvern şi l-ai dărâmat, dar apoi să te plângi tot de PSD că nu vin oamenii din acest partid să voteze guvernul, cu acele caricaturi de candidaţi de ministri.... Repet, ei au dat Guvernul jos spunând că au o strategie, un plan şi românilor le va fi mai bine, iar ei acum iau parul şi dau în capul parlamentarului PSD - că domnul Orban îi îndeamna pe membrii PNL, luaţi parul şi daţi-le în cap PSD-iștilor . Practic suntem în situația în care domnul Orban îi obligă pe PSD-iști să voteze acele persoane care nu sunt aşa cum ne-au prezenat că vor veni niștri miniștri extraordinari și greu de egalat. Dimpotrivă, foarte mulți dintre ei sunt foarte slabi”, a reiterat primarul Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriela Firea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close