Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion îl trimite pe Nicușor Dan la psiholog: "Mi s-a părut că este într-o depresie gravă"

George Simion îl trimite pe Nicușor Dan la psiholog: "Mi s-a părut că este într-o depresie gravă"

Co-preşedintele AUR George Simion a stat lipit de Nicuşor Dan chiar în timp ce acesta dădea declaraţii de presă în faţa jurnaliştilor, după audierea de miercuri din Parlament. Imaginile cu George Simion care l-a urmărit pe scări pe Nicuşor Dan pentru a-i transmite ce avea pe suflet au făcut deliciul românilor.

George Simion îl trimite pe Nicușor Dan la psiholog: "Mi s-a părut că este într-o depresie gravă"
de Gabriel Dano    |    18 Noi 2021   •   22:49

George Simion a explicat, joi, la "Sinteza Zilei", ce s-a aflat în spatele gestului său de a vorbi între patru ochi cu edilul Capitalei:

"I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț. trebuie să fie lumea lămurită.

Sincer să vă zic - și uman vorbind - domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și patonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus".

Scandal și ironii la audierea lui Nicușor Dan în comisia de anchetă privind creșterea prețurilor la încălzire în București

Au fost discuții aprinse, miercuri, în Parlament, în comisia în care Nicuşor Dan a fost chemat să dea explicaţii în privinţa încălzirii bucureştenilor.

Membrii comisiei de anchetă vor să afle de ce primarul şi Consiliul General nu au luat toate măsurile necesare pentru a-i proteja pe localnicii capitalei de creşterile de preţuri.

Daniel-Cătălin Zamfir: Persoana care a făcut această hârtie o mai aveți angajată? Pare că n-a luat bacul. Sunt greșeli elementare, este o adresa lipsită de orice fundament. Când soliciți o anumită suma trebuie fundamentată. Ați scris aici dați-ne 968 de milioane pentru plata subventei pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termină. Bun, de ce 968 de milioane?

Nicușor Dan: Am venit aici la o discuție serioasă. Dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec.

Daniel-Cătălin Zamfir: Nu e glumiță. E jenant că cineva din Primăria Capitalei să trimită o adresa atât de lipsită de orice. Prezentați-ne justificarea solicitării celor 968.

Nicușor Dan: Va răspund la toate întrebările cu condiția să păstrăm un dialog civilizat. Aceste epitete nu cred că sunt potrivite pentru o discuție foarte serioasă.

×
Subiecte în articol: George Simion Nicușor Dan
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close