Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Imagini din spitalele României. Saloanele de Terapie Intensivă gem de pacienți iar unii bolnavi stau intubați pe holuri

Imagini din spitalele României. Saloanele de Terapie Intensivă gem de pacienți iar unii bolnavi stau intubați pe holuri

Mihai Gâdea a difuzat, joi seara, imagini din mai multe spitale ale Capitalei, în care se poate observa cât de aglomerate sunt saloanele din cauza valului trei de infecții cu COVID-19.

Imagini din spitalele României. Saloanele de Terapie Intensivă gem de pacienți iar unii bolnavi stau intubați pe holuri
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   21:18

"Paturi aduse pe holuri, pacienți tratați pe hol. Iată imagini din UPU, la Floreasca, acolo unde sunt aduse paturi lângă paturi. Cifrele sunt absolut șocante. Câți pacienți în momentul de față sunt intubați pe holuri.", a precizat Mihai Gâdea, arătând imagini filmate, în această seară, în spitalele României.

"Paturi libere la ATI, la nivel național, pentru pacienți pozitivi, adulți, astăzi erau 21 în toată țara. În București niciun pat.

Suntem în situația în care medicii, chiar dacă nu o spun, trebuie să decidă cine ajunge la Terapie Intensivă și cine nu.

668 de pacienți în Camera de Gardă. 30 dintre ei sunt intubați în Camera de Gardă. 95 de pacienți sunt pe ventilație non-invazivă în Camera de Gardă.

În București, 135 de pacienți sunt în Camera de Gardă, 11 sunt intubati, 31 sunt pe ventilație non-invazivă.

Astăzi, în Româniam sunt 1518 pacienți la ATI, 195 de decese."

×
Subiecte în articol: spitalele terapie intensiva
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close