Antena 3 CNN Actualitate Ioan Bocșa și Tudor Gheorghe, momente dramatice pe munte. Povestea pe care românii o află abia acum

Ioan Bocșa și Tudor Gheorghe, momente dramatice pe munte. Povestea pe care românii o află abia acum

Pe Ioan Bocșa și Tudor Gheorghe îi leagă o prietenie de mai mult de 40 de ani.

Ioan Bocșa și Tudor Gheorghe, momente dramatice pe munte. Povestea pe care românii o află abia acum
Sursa foto: foto: captura Antena 3
02 Feb 2020   •   23:46

Îndrăgitul artist Ioan Bocșa a povestit, în exclusivitate, la Antena 3, ce s-a întâmplat când a decis să facă o drumeție pe munte alături de maestrul Tudor Gheorghe. Totul se întâmpla cu mulți ani în urmă.

"Eram cu familia, cu copiii, Adrian, băiatul lui avea 7-8 ani, nu mai mult și eram în Munții Sebeșului - aveam eu o relație la o cabană, la Luncile Prigoanei, într-un loc dumnezeiesc. Cine ne vede și cunoaște locurile, aproape de Poarta Raiului, vă dați seama ce denumiri ca să concluzionați și ce peisaje sunt, aproape de Valea Frumoasei a lui Sadoveanu.

Asta s-a întâmplat cel puțin 35-40 de ani. Și era o tabără sportivă acolo, eu eram inspector școlar și într-o zi am avut inițiativa să plecăm de la cabană doar bărbații, adică eu, Tudor și Adi, am luat o mașină și ne-am dus până între Vârful Șureanu și Vârful lui Pătru, unde există o șa. Tudor era în pantofi", a povestit Ioan Bocșa.

Continuarea, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Ioan Bocsa Tudor Gheorghe
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close