Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Stolojan s-a sacrificat pentru ca Boc să devină prim-ministru

Ion Cristoiu: Stolojan s-a sacrificat pentru ca Boc să devină prim-ministru

Ion Cristoiu: Stolojan s-a sacrificat pentru ca Boc să devină prim-ministru
16 Dec 2008   •   22:56

?Theodor Stolojan s-a sacrificat pentru ca Emil Boc să devină premier, după ce, în 2004, s-a sacrificat pentru ca Traian Băsescu să fie preşedinte?, a declarat Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marţi seară. Declaraţia a fost făcută în contextul în care Theodor Stolojan, desemnat premierul României de preşedintele Traian Băsescu, a anunţat luni că renunţă la această funcţie.
În opinia analistului ?singura enigmă este de ce e trist Traian Băsescu, pentru că Stolojan i-a împlinit visul, prin numirea lui Boc în funcţia de prim-ministru?, a spus invitatul permanent al emisiunii.
Potrivit lui ion Cristoiu ?ceea ce a făcut Theodor Stolojan este unic în istoria mondială, deoarece a fost desemnat prin decret, s-a apucat să formeze majoritatea, în asemenea situaţie doar dacă mori renunţi la funcţie?.
De asemenea, decizia lui Stolojan de a renunţa la postul de premier era deja cunoscută de Emil Boc pe faţa căruia ?nu se citea nimic că ar fi ceva surprinzător, a spus: sunt onorat. Aşa se comportă un om când e numit prim-ministru??, a mai precizat Ion Cristoiu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei valentin stan Ion Cristoiu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close