Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: „PSD merge la consultări. Cel târziu luni România trebuie să aibă un guvern stabil”

Marcel Ciolacu: „PSD merge la consultări. Cel târziu luni România trebuie să aibă un guvern stabil”

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de către Florin Cîţu a fost „cel mai iresponsabil moment din politica românească”, susține Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „PSD merge la consultări. Cel târziu luni România trebuie să aibă un guvern stabil”
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    12 Mar 2020   •   23:35

„Este cel mai iresponsabil moment din politica românească de până acum. Este cea mai gravă criză politică generată de către PNL și președintele Klaus Iohannis și coroborată cu criza generată de coronavirus.

În momentul în care s-a creat o majoritate parlamentară prin care să treacă acest guvern domnul Cîțu și-a depus mandatul.

PSD merge la aceste consultări. Consider că cel târziu luni România trebuie să aibă un guvern stabil”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.

Întrebat dacă va accepta propunerea de premier Ludovic Orban în cazul în care aceasta va fi propunerea președintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus că va discuta cu colegii săi.

„Nu vom accepta cât ministrul sănătății rămâne domnul Costache. Trebuie să existe o responsabilitate politică”, a precizat Ciolacu.

„PSD va încerca să pună capăt acestei crize. Este o criză politică fără precedent și nu am înțeles niciodată de ce președintele României până acum nu a îmbrăcat haina constituțională de a găsi soluțiile cele mai rapide de a închide această criză”, a mai spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Vă amintim că Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, cu câteva minute înainte de începerea plenului din Parlament în care urma să fie învestit Guvernul.

Marcel Ciolacu, după depunerea mandatului de către Florin Cîţu: A fost cel mai iresponsabil moment din politica românească

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close