Antena 3 CNN Actualitate Mesajul primit în direct de Mihai Gâdea de la medicul Cârstoveanu, după anunţul deceselor celor 30 de copii: "Aţi reuşit, îmi vor da banii"

Mesajul primit în direct de Mihai Gâdea de la medicul Cârstoveanu, după anunţul deceselor celor 30 de copii: "Aţi reuşit, îmi vor da banii"

Medicul Cătălin Cârstoveanu, şeful secţiei de Terapie Intensivă de la spitalul "Marie Curie", a povestit în această seară la Sinteza Zilei faptul că 30 de copii au murit în ultimul an pentru că nu au putut fi trataţi din cauza lipsurilor financiare din unitatea medicală.

Mesajul primit în direct de Mihai Gâdea de la medicul Cârstoveanu, după anunţul deceselor celor 30 de copii: "Aţi reuşit, îmi vor da banii"
de Cristi Popovici    |    12 Oct 2020   •   23:00

La o oră după dialogul avut cu Mihai Gâdea, medicul i-a trimis realizatorului TV un mesaj prin care l-a anunţat că emisiunea i-a determinat pe responsabilii din Ministerul Sănătăţii să reacţioneze imediat.

În debutul emisiunii "Sinteza Zilei" din această seară, Mihai Gâdea l-a avut invitat, prin telefon, pe medicul Cătălin Cârstoveanu, care a povestit că 30 de copii au murit în ultimul an pentru că spitalul nu a avut echipamente sau specialişti care să-i trateze. Niciun oficial din ministerul Sănătăţii nu l-a contactat pe medic, de la momentul anunţului făcut astăzi, că spitalul are mari carenţe financiare.

La o oră după ce medicul şi-a spus durerea în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", a venit răspunsul oficialilor din ministerul Sănătăţii, care vor aloca fondurile necesare modernizării spitalului "Marie Curie".

"Am primit un mesaj de la medicul Cârstoveanu. 'M-au sunat din Ministerul Sănătăţii. Aţi reuşit, îmi vor da banii'.", a spus Mihai Gâdea, vizibil emoţionat că apelul disperat făcut de renumitul doctor în emisiunea "Sinteza Zilei" a ajuns până la autorităţi.

"Domnule doctor Cârstoveanu, sunteţi un doctor extraordinar şi vedeţi ce înseamnă un doctor bun. Nu doar să salveze zeci de mii de copii, cine ştie câţi a salvat, ci în momentul în care i-a ajuns cuţitul la os, vorbeşte public şi se bate să poată să salveze şi alţi copii.", a fost mesajul lui Mihai Gâdea către dr. Cătălin Cârstoveanu.

×
Subiecte în articol: Cătălin Cârstoveanu Sinteza Zilei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close