Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Gâdea, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Gâdea, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu
29 Oct 2019   •   21:26

Mihai Gâdea a transmis un mesaj emoționant, marți, la "Sinteza Zilei", la scurt timp după ce întreaga Românie a fost zdruncinată de vestea morții artistului MIhai Constantinescu.

"Mihai Constantinescu știa să zâmbească, știa să facă cumva ca, de fapt, lumea inoncenței să nu fie doar un vers într-un cântec. I-am urmărit interviurile, l-am simpatizat întotdeauna pe Mihai Constantinescu, pentru melodiile sale, melodiile copilăriei mele și pentru cine era el.

Și l-am văzut într-o emisiune, una dintre cele mai bune emisiuni din România, la Florentina Fântânaru, acolo unde oamenii vorbesc despre vieților lor. Și când îl asculți pe Mihai despre cum a trăit, ce a trăit, te face cumva să-l iubești și mai mult.

Aceasta este ziua în care Mihai Constantinescu a plecat. Dar, aceasta este ziua în care vă rog, pentru o clipă, la cine este el cu adevărat, pentru că averea și moștenirea lui nu este legată doar de piesele sale fantastice, "O lume minunată", "Sus în deal e-o casă", "Iubiți și câinii vagabonzi", ci și despre viața sa. Moștenirea sa este viața sa și muzica sa", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii.

Mihai Constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde era internat din luna mai.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa, decesul a fost constatat la ora 19,00.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat pe 13 mai la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce suferise un stop cardiorespirator şi a fost resuscitat.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Constantinescu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close