Antena 3 CNN Politică Mihai Gâdea, scenariu-bombă. Ce ar putea aduce o mare surpriză la prezidențiale

Mihai Gâdea, scenariu-bombă. Ce ar putea aduce o mare surpriză la prezidențiale

Mihai Gâdea, scenariu-bombă. Ce ar putea aduce o mare surpriză la prezidențiale
Sursa foto: foto: captura Antena 3
27 Mai 2019   •   23:47

Mihai Gâdea a afirmat, luni, la "Sinteza Zilei" că umătoarele reașezări, alianțe și înțelegeri politice ar putea să ducă la surprize mari la alegerile prezidențiale, de care ne despart mai mult de șase luni.

"În momentul de față lucrurile arată cam așa. Sigur, sunt niște partide care nu au intrat, dar nu au intrat pentru că au avut 4,.. . De foarte multe ori, aproape 5 procente pot să însemne foarte mult, ceea ce înseamnă, spre exemplu, ALDE.

Și, dintr-o dată am putea vedea, dacă cei de la PSD nu se mai ciomăgesc între ei, o să vedem un reset, în sensul că ar face o alianță sau o înțelegere cu Victor Ponta, cu ALDE și cu alții, venind pentru public cu ceea ce ar putea să fie un USL 2.

Este o variantă în care mai multe forțe de stânga și de centru s-ar strânge și în momentul în care ar veni cu o astfel de alianță, desigur, cu multe alte soluții, inclusiv varianta ieșirii de la guvernare, ar putea să fie ceva interesant.

În momentul în care, însă, dispare, adversarul principal, atât pentru PNL, cât și pentru USR, atunci va începe marea problemă pentru că adversarii vor deveni chiar ei, PNL și USR.

Dacă România se va așeza pe 3 piloni politici: PNL, PSD cu ce ar putea să construiască în jur, USR, cine are impresia în seara aceasta că jocurile sunt făcute pentru prezindențiale sau cumva putem să ne imaginăm, cum a fost surpriza din seara europarlamentarelor, la mai mult de 6 luni cât mai avem până la alegeri ar putea să fie multe suprize", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close