Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, către Dragoș Pâslaru: Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știu de contractul dumneavoastră

Mircea Badea, către Dragoș Pâslaru: Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știu de contractul dumneavoastră

Mircea Badea, către Dragoș Pâslaru: Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știu de contractul dumneavoastră
Sursa foto: foto: captura Antena 3
31 Mai 2019   •   00:44

Mircea Badea i-a spus lui Dragoș Pîslaru, la ”Sinteza Zilei”, că Liviu Dragnea știa cu siguranță de contractul pe care l-a avut firma membrului PLUS cu CJ Teleorman, pentru că instanța a afirmat că fostul lider PSD știa tot ce mișcă. Așa că era exclus să nu știe cine avea contract de consultanță cu instituția pe care o conducea.

”Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știut că ați avut de-a face cu contractul de consultanță cu CJ Teleorman. Și-o să vă spun și de ce. Pentru că așa a spus onorata instanță. A spus că era exclus ca domnul Dragnea să nu știe despre cele dudui de la DGASPC Teleorman. Așa că e exclus să nu fi știut de contractul care chiar era cu CJ. Onorata instanță ne-a spus că Dragnea știat TOT” a spus Mircea Badea.

Firma lui Dragoș Pîslaru a beneficiat de un contract generost pentru un document privind strategia de dezvoltare a județului Teleorman.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close