Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: "Situaţia poate degenera foarte rapid şi ar fi rău pentru omenire"

Mircea Badea: "Situaţia poate degenera foarte rapid şi ar fi rău pentru omenire"

Mircea Badea a comentat ideile vehiculate cu privire la un potențial atentat asupra lui Vladimir Putin care acum ar fi protejat de cea mai tare echipă de securitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2023   •   06:00

"Io eram pregătit să cred că Putin deja a murit, după cum a evocat chiar domnul Zelenski, posibilitatea aceasta. Foarte posibil, o posibilitate posibilă.

Deci dacă sunt antrenate la adresa lui Putin, sigur, cu atât mai multe. Ceea ce însă așa pă persoană fizică, strict fizică, mă uit eu așa cu atenție și îngrijorare, de data asta, chiar pe bune, cu îngrijorare.

Eu sper totuși, sper pentru binele lui fii-miu cum ar veni, ca lucrurile să nu escaladeze într-un mod în care pot escalada cu atât de multă ușurință, cu atât de multă ușurință și cu atât de multă voieșie cum au escaladat în Primul Război Mondial.

Că dacă stăm acum să ne întrebăm cum a început Primul Război Mondial, n-ajungem la un răspuns. Adică a fost un cumul de factori, complet bizar, foarte complex.

Citeşte şi: Mircea Badea, dezvăluiri haioase din perioada studenţiei: "Voi să nu faceţi aşa!"

Dar până la urmă de ce a izbucnit Primul Război Mondial, care a fost crâncen, a fost teribil și care a avut niște urmări din care a izvorât al Doilea Război Mondial.

Atunci, io nu prea sunt așa foarte energic, voios și entuziasm când mă uit la situație, pentru că îmi dau seama că ea poate degenera mult mai mult decât e deja și într-un ritm foarte alert.

Și cred că ar putea să fie extra-exagerat de rău, extraordinar de rău pentru toată omenirea.  Adică nu sunt cuprins de voioșia și vioiciunea și entuziasmul pe care îl consider absolut naiv, dar nu contest, adică poate sunt eu un dobitoc. Există această posibilitate, mu", a spus Mircea Badea în pasa cu Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

Citeşte şi: "Mircea Badea, truc pentru a-ţi proteja casa de hoţi: "Când pleci de acasă fă asta. E mind blowing!"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea razboi atentate Vladimir Putin
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close