Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Monica Pop, atac la Raed Arafat: "Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva"

Monica Pop, atac la Raed Arafat: "Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva"

Monica Pop a comentat decizia potrivit căreia oamenii care nu reprezintă urgențe medicale să nu fie internați sau operați. „Cum e posibil ca un medic sa spună aşa ceva, să se amâne o astfel de operaţie", spune aceasta.

Monica Pop, atac la Raed Arafat: "Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva"
de Claudia Popovici    |    06 Oct 2021   •   21:35

Medicul Monica Pop a apreciat că suspendarea internărilor pentru intervenții chirurgicale este o crimă cu premeditare iar bolnavii vor fi afectaţi foarte mult psihic.

„Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva. Şi a dat şi un exemplu care e o urgenţă: hernia de disc. Nu o fi de mare urgenţă ca şi intervenţie însă provoacă nişte dureri absolut insuportabile.

Cum e posibil ca un medic sa spună aşa ceva, să se amâne o astfel de operaţie.

„Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva"

Pe urmă, toţi bolnavii programați trebuie operaţi. Într-o lună de zile se poate agrava orice fel de boală a unui pacient care necesită intervenţie chirurgicală.

Trebuie revocat acest ordin. Este efectiv o crimă cu premeditare", a spus medicul Monica Pop care a subliniat că este foarte greu pentru un bolnav care trebuie să se pregătească psihic pentru o intervenţie.

Declarația vine după ce șefului DSU, Raed Arafat, care a anunțat luni că, din cauza creșterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităților sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru operații şi pentru alte tratamente şi investigații care nu reprezintă urgențe, cu anumite excepții.

×

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close