Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Monica Pop, despre certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

Dr. Monica Pop, despre certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"

Monica Pop a dezvăluit formula medicală care ar putea pune capăt pandemiei. Referitor la certificatul verde medicul oftalmolog a apreciat că este un document politic nu medical.

Dr. Monica Pop, despre certificatul verde: "Este un document politic nu medical!"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
de Claudia Popovici    |    22 Dec 2021   •   22:21

„În primul rând toată discuția se învârte în jurul unui singur element şi anume certificatul verde. Certificatul verde este un act politic şi în niciun caz medical.

Este cu totul altceva. S-a demonstrat clar că vaccinarea nu oprește pandemia, vaccinarea este una, iar răspândirea bolii este cu totul altceva. Cum este posibil ca un vaccinat care poate fi infectat să fie liber doar pentru că este vaccinat?

Concluzia este foarte clară. Vaccinarea face doar ca formă de boală pe care o face vaccinatul să poată să fie atenuată, dar nu are nicio legătură cu răspândirea bolii.

Singura formulă este: testare, vaccinare, izolare şi medicație existentă. Aşa cred că s-ar termina pandemia asta foarte repede", a spus medicul Monica Pop la Sinteza Zilei de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Monica Pop certificatul verde
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close