Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Monica Pop, după gafele miniştrilor: "Le recomand control psihiatric"

Monica Pop, după gafele miniştrilor: "Le recomand control psihiatric"

de Claudia Popovici    |    16 Iun 2021   •   23:05
Monica Pop, după gafele miniştrilor: "Le recomand control psihiatric"

Medicul Monica Pop a comentat la "Sinteza Zilei", gafele recente făcute de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea şi ministrul Muncii Raluca Turcan referitoare la creşterea vârstei de pensionare şi cea mai recentă gafă a ministrului Economiei Claudiu Năsui care a postat pe reţelele sociale o filmare din incinta unei fabrici de armament.

Medicul Monica Pop a criticat comportamentul decidenţilor pe care l-a catalogat a fi inacceptabil şi pe lângă demisie a recomandat ca fiecare dintre cei care ajung la putere să facă, preventiv, un control la psihiatrie.

„Mă deranjează cel mai mult că nu se pune în practică ceea ce a propus cineva și anume ca toți cantității să treacă pe la psihiatru înainte.

Din păcate am certitudini. Cel puțin meseria mea îmi poate permite să spun așa ceva și așa și cred", a spus medicul Monica Pop.

Ea a reamintit apoi de mandatul fostului ministru al Sănătății care, la fel ca şi colegii lui a gafat zi de zi în cea mai neagră perioada prin care a trecut ţara noastră, pandemia cu COVID-19.

„Dacă a fost posibil ca la Ministerul Sănătății să fie un om care nu are nicio pregătire în pandemie, într-un moment în care ar fi trebuit să fie cel mai aprig ministru al Sănătății, un medic care să fie un om care știe ce trebuie să facă și de avangardă.  A făcut gafă după gafă împotriva medicinii din țara asta şi nu a fost schimbat atâta vreme.

Toți miniștrii ăștia care au făcut câte o gafă trebuie schimbați imediat. Nu se poate să spună așa un ministru (referire la ministrul Ghinea care a spus că se așteaptă ca românii să iasă la pensie cu picioarele înainte). Dacă ăștia ne reprezintă mai bine să ne dăm foc. Nu se poate aşa ceva. Şi mai ales că personajul nu a ieşit să îşi ceară scuze pentru că a jignit", a spus revoltată medicul Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Monica Pop

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close