Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică: Numai un psihiatru poate pătrunde în haosul din neuronii politicienilor

Mugur Ciuvică: Numai un psihiatru poate pătrunde în haosul din neuronii politicienilor

Mugur Ciuvică: Numai un psihiatru poate pătrunde în haosul din neuronii politicienilor
15 Dec 2008   •   22:58

Invitaţii emisiunii ?Sinteza Zilei? de luni seară au fost Mugur Ciuvică, Bogdan Teodorescu şi Ion Cristoiu. Aceştia au dezbătut retragerea lui Theodor Stolojan din funcţia de premier al României şi desemnarea lui Emil Boc.
Bogdan Teodorescu: ?Acum patru ani a fost scenariu, acum nu. Acum a fost vorba de eşec în negocieri şi de faptul că nu a putut să-şi aducă proprii oameni. Domnul Stolojan s-a supărat, şi-a luat jucăriile si a plecat.?
Nu cred că domnul Stolojan a făcut acest gest pentru că are o problemă mentala, ci pentru ca nu i-a convenit situaţia în care era. Principalul susţinător, Traian Băsescu, are de plătit pentru asta. Ne-am trezit cu un premier comic, mai comic decât Stolojan, a adăugat Bogdan Teodorescu.
Ion Cristoiu a declarat:?România este ţara Elodiei. Sceneta din 2004 se juca pe scana Casei de Cultură din Pătârlagele, având doi actori. Acum sceneta s-a jucat la Teatrul Naţional.?
Domnul Stolojan ar trebui să ofere explicaţii referitoare la această situaţie. Azi nu a fost respectată Constituţia, este de părere domnul Cristoiu. Domnul Stolojan i-a dat o lovitură magistrală lui Traian Băsescu.
Mugur Ciuvică: Numai un psihiatru poate să pătrundă în haosul din neuronii celor care ne conduc. Dacă Stolojan este labil psihic, şeful lui, Traian Băsescu, ar fi trebuit să ştie şi nu l-ar fi numit. Dacă ştia, iresponsabilitatea lui Traian Băsescu este de domeniul fanteziei.?E ceva de psihiatrie. Ar trebui cauza găsităşi cu un psihiatru, consideră Liviu Ciuvică.
Bogdan Teodorescu a adăugat:?Stolojan ar fi fost foarte util. Răspundea anumitor deziderate, avea statură proprie. Dacă eşua, putea să preia asupra lui eşecul. Boc este un personaj care îi va transmite lui Traian Băsescu toate eşecurile.?
Domnul Traian Băsescu a dat-o din bară în bară. Dă dovadă de labilitate în funcţia pe care o deţine. A făcut foarte multe gafe, consideră Bogdan Teodorescu.
Nu mă interesează să arăt dacă Traian Băsescu a greşit sau nu. Traian Băsescu a încălcat grav Constituţia, a concluzionat Ion Cristoiu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close