Antena 3 CNN Politică O fostă participantă la Miss Univers ar putea deveni al treilea om în stat

O fostă participantă la Miss Univers ar putea deveni al treilea om în stat

O fostă participantă la Miss Univers ar putea deveni al treilea om în stat
17 Dec 2008   •   23:00

Oana Stancu, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Ion Cristoiu au alcătuit în ediţia de miercuri a emisiunii ?Sinteza Zilei? un top al celor mai mari surprize din Guvern.
Surpriza cea mai mare, lucrul la care nimeni nu se aştepta, conform invitaţilor, a fost desemnarea lui Emil Boc în funcţia de premier al României. O a doua mega-surpriză este incertitudinea ca Vasile Blaga să fie în Guvern. Numirea unei foste participante la Miss Univers în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost un alt aspect dezbătut de invitaţii ?Sintezei Zilei?. Roberta Anastase ar putea deveni, în scurt timp, cel de-al treilea om în stat.
Ion Cristoiu:?Atenţie la Emil Boc! Va fi un mare prim-ministru al României.? Cu această declaraţie a surprins analistul Ion Cristoiu restul invitaţilor. Apoi a adăugat:?Ar trebui să pariem şi pe tineri. Poate sunt buni. Nu mi se pare corect să nu le dăm o şansă.?
?Raluca Turcan şi Elena Udrea au sprijinul meu şi sunt sigur că vor fi două ?ministrese? foarte bune.? a spus Ion Cristoiu, ironizând desemnarea Elenei Udrea la Ministerul Turismului şi cea a Ralucăi Turcan la Ministerul Culturii, Cultelor şi al Patrimoniului Naţional.
Victor Ciutacu a fost foarte indignat de anumite nominalizări la funcţia de ministru. ?Eu mă simt umilit într-o ţară în care Elena Udrea este ministrul Turismului. Ar mai lipsi să-l punem şi pe Vanghelie la ministerul Culturii!.?
Oana Stancu:? Retragerea nu are logică. S-ar putea ca domnul Stolojan să fi avut un moment de slăbiciune şi s-a retras din bun simt.? a spus aceasta referitor la retragerea lui Theodor Stolojan din funcţia de premier. Există un zvon potrivit căruia Traian Băsescu a spus că nu va candida la prezidenţiale anul viitor, a adăugat domana Stancu.
Radu Tudor:?Dacă nici acest Guvern nu reuseşte, eu vă spun că Traian Băsescu nu mai are nici o şansă la preşedinţie. Daca va distruge acest Guvern cum a distrus Guvernul Tăriceanu, sunt ferm convins ca poporul îşi va da seama că totul a fost un joc. Toată cacealmaua din zilele acestea au un singur autor: Traian Băsescu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close