Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, mesaj către Klaus Iohannis: „Vreau să cred că președintele nu e găina care pare și va veni la o dezbatere”

Olguța Vasilescu, mesaj către Klaus Iohannis: „Vreau să cred că președintele nu e găina care pare și va veni la o dezbatere”

Olguța Vasilescu, mesaj către Klaus Iohannis: „Vreau să cred că președintele nu e găina care pare și va veni la o dezbatere”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
14 Noi 2019   •   23:54

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a precizat că partidul va face tot ceea ce este posibil pentru a obține o dezbatere între actualul președintele-Klaus Iohannis și fostul premier-Viorica Dăncilă.

Citește Și Viorica Dăncilă îi recomandă lui Florin Cîțu să nu se mai comporte ca la grădiniță: „Îl compătimesc cu sinceritate”

Citește Și Pe cine ar grația Viorica Dăncilă dacă ar ajunge președintele României: cine este vizat

„Dacă Klaus Iohannis spune că Viorica Dăncilă este un candidat slab nu ar trebui să îi fie teamă de ea. Nu vine la dezbatere, tocmai pentru că știe că va ieși șifonat. După cinci ani, ascuns ca șobolanul la Cotroceni, ieși și tu la o conferință de presă. Mai mult, de 80 de ori a pronunțat ”PSD”, a declarat Olguța Vasilescu la Sinteza Zilei.

„Vreau să cred că Klaus Iohannis nu e puiul de curcă, nu e găina asta care pare și va veni la o dezbatere. Sunt foarte sigură că atunci când Klaus Iohannis va fi față în față cu Viorica Dăncilă vor ști foarte sigur că trebuie să voteze Viorica Dăncilă”, a mai punctat Lia Olguța Vasilescu la Sinteza Zilei.

Citește Și Viorica Dăncilă, la Sinteza Zilei: „Mi-aș fi dorit să fie și Klaus Iohannis”

Citește Și Viorica Dăncilă, mesaj tranșant la adresa lui Klaus Iohannis: „Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni”

Citește Și Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban: „Accept o dezbatere cu el după un an de guvernare”

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close