Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Faptul că Iohannis nu iese din haina de președinte al PNL și atacă toată zi PSD-ul mă deranjează

Ponta: Faptul că Iohannis nu iese din haina de președinte al PNL și atacă toată zi PSD-ul mă deranjează

Victor Ponta a afirmat, marți, la Antena 3, că este deranjat de faptul că președintele Klaus Iohannis nu este președintele tututor românilor, și că, prin acțiunile sale, se comportă doar ca lider al liberalilor.

Ponta: Faptul că Iohannis nu iese din haina de președinte al PNL și atacă toată zi PSD-ul mă deranjează
Sursa foto: Hepta
12 Mai 2020   •   22:31

"Am o nemulțumire, pe care o spun tot timpul - aș vrea ca domnul Iohannis să îmbrace haina președintelui României, nu haina președintelui PNL. Mie mi se pare că și azi domnul Iohannis e mulțumit că este președintele PNL.

Chiar și conferințele zilnice în care atacă PSD-ul sunt ale președintelui PNL, nu ale președintelui României. Eu nu ar trebui să mă bag că sunt Pro România, nu sunt PSD. Evident că m-am certat și am avut diferende cu niște lideri ai PSD, dar le sunt recunoscător oamenilor care au votat PSD în 2014 și încerc să-i reprezint și acum și să-i sprijin.

Dar faptul că președintele țării, zi de zi, atacă PSD-ul mi se pare nedrept. Mi se pare neproductiv - trebuie să fii președintele tuturor", a spus Victor Ponta, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close