Antena 3 CNN Actualitate Primele alegeri uninominale din România, în direct, la Antena 3

Primele alegeri uninominale din România, în direct, la Antena 3

Primele alegeri uninominale din România, în direct, la Antena 3
30 Noi 2008   •   09:09

Antena 3 s-a pregătit cu un efectiv de forţe impresionant pentru a transmite, pe 30 noiembrie, desfăşurarea alegerilor în toată ţara.
Telespectatorii vor fi conectaţi în permanenţă la pulsul evenimentelor prin intermediul celor 300 de reporteri, corespondenţi şi operatori Antena 3 acreditaţi în toată ţara, care vor intra în direct cu informaţii de la centrele de votare.
Participarea la vot, controversele votului uninominal, desfăşurarea evenimentelor şi eventualele încălcări ale normelor electorale vor fi comentate, în direct, de către analiştii politici şi jurnaliştii invitaţi în studiourile Antena 3.
Maratonul începe la ora 7:00 şi se termină la ora 24. Antena 3 a pregătit şi va difuza mai multe ediţii speciale, toate fiind dedicate alegerilor:
Între orele 10:00 şi 12:00, Alina Petrescu şi Ovidiu Maior vor prezenta o ediţie specială de news magazine.
Dana Grecu şi Radu Tudor, împreună cu invitaţii din studio, vor dezbate cele mai recente informaţii de la centrele de votare din întreaga ţară, în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, între orele 16:00 şi 18:00.
Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, avându-i ca invitaţi pe Valentin Stan, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvică şi Bogdan Teodorescu, va începe la ora 19:00 şi va dura până la orele 24:00.
La ora 21 vor fi prezentate, în cadrul emisiunii, rezultatele exit poll-ului realizat la nivel naţional de către CCSB.
Discuţiile vor continua apoi cu implicaţiile rezultatelor obţinute de fiecare actor politic important.
Informaţii privind participarea la vot a românilor de peste hotare vor fi furnizate de către trimişii speciali Antena 3 în Spania, Italia, Germania, Israel, Anglia şi Franţa.
Toate acestea sunt menite să ofere telespectatorilor cele mai fierbinţi ştiri imediat ce evenimentele se întâmplă.
Dacă sesizaţi nereguli la centrele de votare sau doriţi să vă exprimaţi un punct de vedere, puteţi contacta Antena 3 la [email protected], [email protected] sau 021/20.30.118.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close