Antena 3 CNN Actualitate Primul interviu oferit de Andreea Bălan, după operația de cezariană. ”Am fost într-o luptă cu moartea”

Primul interviu oferit de Andreea Bălan, după operația de cezariană. ”Am fost într-o luptă cu moartea”

Primul interviu oferit de Andreea Bălan, după operația de cezariană. ”Am fost într-o luptă cu moartea”
06 Mar 2019   •   21:23

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, după ce a făcut embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

După două zile, artista a vorbit pentru prima dată despre cum a fost salvată de la moarte. Andreea a dezvăluit din ce cauză i s-a oprit inima pentru un minut, dar și ce a simțit în momentul în care se afla pe masa de operație.

Urmărește LIVE ”Sinteza Zilei”

”Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul. Doctorii de aici au luat deciziile cele mai bune, au făcut echipă și m-au salvat. Poate dacă nu eram aici și eram în altă parte... (...) Clara e atât de mititică și are păr des și brunet” a povestit Andreea Bălan.

”Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală. Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte. S-au strâns în sala de operații în zece minute (...) Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață” a spus Andreea Bălan la ”Sinteza Zilei”.

×
Subiecte în articol: Andreea Balan Sinteza Zilei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close