Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, declarația care ar putea dinamita Guvernul Orban

Rareș Bogdan, declarația care ar putea dinamita Guvernul Orban

Rareș Bogdan, declarația care ar putea dinamita Guvernul Orban
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
22 Oct 2019   •   21:26

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți seară, că guvernul Orban va trece, că toate lucrurile sunt în ordine, dar apoi prezintă o serie întreagă de obiective pe care guvernul PNL le va face, dar pe care anumiți parteneri tocmai au bătut palma ca ele să nu fie făcute: alegerile pentru primărie în două tururi, ceea ce UDMR nu vrea, desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților, ceea ce de asemenea UDMR nu vrea și nici ALDE.

"O vom desființa (Secția de investigare a magistraților, n.r.)! Întrebați-l pe distinsul domn Tăriceanu - vă spun din start: vom desființa secția de magistrați! Este una dintre marile probleme care ne-a generat acest MCV catastrofal 10 ani de zile.

Alegerile pentru primari, în două tururi de scrutin. Sunt absolut convins că atât domnul Tăriceanu, cât și domnul Kelemen Hunor sunt responsabili și vor ști că trebuie să acorde votul de învestitură unui Guvern Orban care să ducă România exact acolo unde îi este locul, în rândul țărilor civilizate", a spus Rareș Bogdan, la România TV.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close