Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, despre politica agricolă: „Emmanuel Macron reușește să întoarcă Europa cu susul în jos cu ajutorul lui Dacian Cioloș și a celor din USR PLUS”

Rareș Bogdan, despre politica agricolă: „Emmanuel Macron reușește să întoarcă Europa cu susul în jos cu ajutorul lui Dacian Cioloș și a celor din USR PLUS”

Rareș Bogdan, despre politica agricolă: „Emmanuel Macron reușește să întoarcă Europa cu susul în jos cu ajutorul lui Dacian Cioloș și a celor din USR PLUS”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
04 Iul 2019   •   23:34

Europarlamentarul Rareş Bogdan a vorbit, într-un interviu prezentat la ”Sinteza Zilei”, care va fi integral difuzat, sâmbătă, la Be EU, emisiunea realizată de Sabina Iosub.

Rareș Bogdan a subliniat aspecte cu privire la tranziția de la jurnalist la politician şi cum lucrul acesta îl face să își asume alte responsabilități.

„Pentru mine s-a făcut greu tranziţia. Este mai interesant decât am crezut, dar nu mă pot rupe de partea de jurnalist. Am făcut 20 de ani presă, iubesc enorm meseria asta şi în continuare încerc să informez jurnaliştii care îmi cer date, chiar din interior. Sunt omul care dau pe surse, înainte le primeam, dar acum dau eu datele respective, pentru că ştiu cât de importante sunt pentru jurnalişti. Este foarte interesant, uneori recunosc, mi-e dor, mai ales când vine ora 21:00, atunci mi-e greu, dar se deschide o altă lume”, a subliniat jurnalistul.

Citește Și Carmen Avram: „Va fi o bătălie grea. Dacian Cioloș își dorește comisia pe Agricultură”

Rareș Bogdan a vorbit și despre subiectul Franța și cum președintele Franței, Emmanuel Macron dorește să impună o nouă politică care va afecta fermierul român

„Emmanuel Macron reușește cu 21 de euparlamentari să întoarcă Europa cu susul în jos și să impună cu ajutorul lui Dacian Cioloș și al celor din USR-PLUS să impună o nouă politică. Unul dintre proiectele lui Macron este extrem de periculos pentru România. Este legat de o nouă politică agricolă care îl va afecta direct pe fermierul român și va afecta fondurile de coeziune, pentru că vrea tăierea fondurilor de coeziune. Lucrul acesta va lovi direct în România dacă el își va impune punctul de vedere.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Macron europarlamentare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close