Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul morții Alexandrei Măceșanu. Fost șef de crematoriu: Fata ar putea fi în viață. Arderea în butoi e exclusă!

Răsturnare de situație în cazul morții Alexandrei Măceșanu. Fost șef de crematoriu: Fata ar putea fi în viață. Arderea în butoi e exclusă!

Răsturnare de situație în cazul morții Alexandrei Măceșanu. Fost șef de crematoriu: Fata ar putea fi în viață. Arderea în butoi e exclusă!
30 Iul 2019   •   21:58

Vladimir Beliș, fostul director al IML, a vorbit în exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre mersul anchetei în cazul Caracal. Beliș susține că Alexandra Măceșanu ar putea fi în viață.

”Eu cred că nu se va găsi material biologic, iar, dacă se găsește, nu cred că se va identifica persoana. Eu am un dubiu asupra realității morții. Nu avem cadavru. Nici Cioacă nu a fost acuzat de crimă, ci de leziuni cauzatoare de moarte, pentru că nu s-a găsit cadavrul”, a spus Vladimir Beliș.

Fostul șef al crematoriului Vitan-Bârzești, București susține că 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi, iar fata ar putea fi în viață și criminalul vrea să scape de urme.

”100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temepratură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a săus Gheorghe Ionel.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close