Antena 3 CNN Actualitate Secretele lui Carmen Brumă. Detalii în premieră despre programul său de slăbit

Secretele lui Carmen Brumă. Detalii în premieră despre programul său de slăbit

Secretele lui Carmen Brumă. Detalii în premieră despre programul său de slăbit
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Mai 2019   •   23:26

Cu doar câteva zile înainte aniversarea sa, Carmen Brumă a lansat un nou program de slăbit, unic în România, adresat tuturor celor ce vor să scape de kilogramele în plus și să ajungă la o formă fizică de invidiat rapid, ieftin și sănătos.

Programul de slăbire și remodelare corporală se adresează tuturor celor care vor să obțină o îmbunătățire considerabilă a formei fizice în doar o lună de zile înainte de concediu, vacanță , lună de miere sau orice alt eveniment la care vrei să arăți “trăznet”!

Programul conține 4 săptămâni de regim alimentar cu 3 mese pe zi și 5 antrenamente pentru acasă, încălzire și stretching.

Carmen Brumă a fost invitata lui Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei" iar Mihai a ținut să-i ureze 'La Mulți Ani' cu doar o oră înainte de această zi importantă.

"Nu mi se pare corect să dau un număr de kilograme (pe care îl poate slăbi cineva care urmează programul de slabit, n.r.) pentru că sunt foarte mulți factori care intră aici în joc. Depinde de la ce greutate pornești, ce istoric legat de cure de slăbire ai, depinde ce compoziție corporală ai pentru că un bărbat care o masă musculară mare va da mult mai multe kilograme.

O femeie care are un procent mai mare de grăsime nu va reacționa la fel. Depinde ce vârstă ai, cât de stric urmezi programul, depinde dacă faci antrenamentele așa cum îți spun eu să le faci. Deci, sunt multe variabile, dar de slăbit slăbești sigur. Poți să slăbești și 8 kilograme", a spus Carmen Brumă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Carmen Bruma
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close